Botë

Johnson: Ukraina s’duhet të detyrohet të pranojë “paqe të keqe”

 

Ministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson ka thënë se Ukraina nuk duhet të detyrohet të pajtohet me një marrëveshje për “paqe të keqe”.

Johnsoni ka shtuar faktin se Finlanda dhe Suedia, të cilat janë quajtur “vende që e duan paqen dhe të cilat kanë qenë neutrale për dekada”, janë tani duke iu bashkuar NATO-s, shkruan BBC-ja të martën.