Botë

7 milionë njerëz në Bangladesh kanë nevojë dëshpëruese për ndihmë humanitare

 

Më shumë se 7 milionë njerëz në Bangladesh kanë nevojë dëshpëruese për strehim dhe ndihmë emergjente pas asaj që një agjenci ndihmash e ka përshkruar si përmbytjen më të keqe që ka goditur Azinë Jugore për vjet me radhë, shkruan CNN.

Qindra mijëra shtëpi pranë kufirit Bangladesh-Indi janë nën ujë dhe në zonat më të goditura lagje të tëra janë zhytur në ujë, thanë agjencitë e ndihmës të mërkurën.