Botë

Credit Suisse shpallet fajtore për pastrim të parave

 

Banka Credit Suisse është shpallur fajtore dhe gjobitur për përfshirje në pastrim të parave në lidhje me një rrjet të drogës nga Bullgaria, raporton BBC.

Gjykata Penale Zvicerane ka konstatuar se banka nuk ka bërë mjaftueshëm për të parandaluar anëtarët e bandës kriminale nga përftimi nga shitja e kokainës në Evropës.