Botë

Senati amerikan miratoi Projektligjin e parë në dekada për kontrollin e armëve

Foto: AP
 

Senati amerikan ka miratuar një Projektligj për kontrollin e armëve - legjislacioni më i rëndësishëm për armët e zjarrit në gati 30 vjet.

Pesëmbëdhjetë republikanë iu bashkuan demokratëve në dhomën e sipërme të Kongresit për të miratuar masën me 65 vota për dhe 33 kundër, raportoi BBC të premten.