Botë

“Nike” largohet plotësisht nga Rusia

Foto ilustrim / AP
 

“Nike” po bën tërheqjen e plotë nga Rusia pas tre muajsh që kur pezulloi operacionet atje, ka njoftuar të enjten kjo kompani, shkruan Reuters.

Kompania amerikane, e cila në fillim të marsit njoftoi për pezullimin e përkohshëm të operacioneve në dyqanet e saj Rusi, si përgjigje ndaj sulmit rus në Ukrainë, të enjten iu bashkua markave tjera perëndimore të mëdha, si McDonald’s dhe Renault, duke konfirmuar se do të largohet plotësisht nga vendi.