Botë

Kryeministri britanik vëren lodhje të ukrainasve nga lufta me Rusinë

 

Kryeministri britanik të premten vizitoi pa paralajmërim Kievin, duke u takuar edhe me liderin Volodymyr Zelenskyy. Pas kthimit në Britani, Johnsoni ka thënë se lufta ka nisur t’i lodhë ukrainasit dhe se për këtë u duhet përkrahje edhe më e madhe

Kryeministri Britanisë së Madhe, Boris Johnson, ka tërhequr vërejtjen se Ukraina ka nisur të lodhet si pasojë e zgjatjes së luftës nga Rusia.

Shefi i qeverisë britanike bëri një vizitë të paparalajmëruar në Kiev të premten, duke u takuar me kryeministrin ukrainas, Volodymyr Zelensky, me të cilin edhe një herë është shëtitur nëpër rrugët e Kievit.