Botë

Mali i Zi heq TVSH-në nga çmimi i bukës

Foto: Ilustrim
 

Anëtarët e parlamentit malazez kanë miratuar ligje që heqin tatimin mbi vlerën e shtuar (TVSH) për bukën dhe akcizën për plastikën që përdoret si ambalazh në industrinë ushqimore dhe të pijeve, ka bërë të ditur të mërkurën gazeta “Vijesti”.

Ndryshimet e propozuara në Ligjin për TVSH-në dhe ndryshimet e propozuara në Ligjin për akcizë u mbështetën nga të 54 deputetët e pranishëm në seancë.