Botë

Bideni kërkon ndalimin e armëve të stilit të agresionit

Foto: AP
 

Presidenti Joe Biden ka thënë se SHBA-ja duhet të ndalojë armët e stilit të agresionit dhe po ashtu duhet ta rrisë moshën e njerëzve që mund të blejnë armë.

Në një fjalim për kombin nga Shtëpia e Bardhë të enjten në mbrëmje, Bideni tha se shumë vende në Amerikë janë bërë "fusha vrasjeje".