Botë

Gruaja që vrau djalin e birësuar dënohet me burgim të përjetshëm

Gruaja që vrau djalin e birësuar dënohet me burgim të përjetshëm
Foto: BBC
 

Një grua që vrau foshnjën, të cilën e kishte birësuar, është dënuar me burgim të përjetshëm, por me mundësinë që pas 18 vjetëve rasti i saj të kthehet në rigjykim dhe të lirohet, raportoi BBC-ja të mërkurën.

Laura Castle e vrau djalin 13 muajsh në shtëpinë e saj në janar të vitit 2021.