Botë

Suedia-Erdoganit: Pas Turqisë, jemi të parët që PKK-në e kemi shpallur organizatë terroriste

 

Ministrja e Jashtme e Suedisë, Ann Linde, theksoi se vendi i saj është i pari pas Turqisë që ka vendosur PKK-në në listën e organizatave terroriste dhe se ky qëndrim nuk ka ndryshuar, shkruan AA.

Në një postim nga llogaria e saj Twitter, Linde ka thënë se "për shkak të dezinformimit të përhapur, dëshiron të rikujtojë se Suedia është vendi i parë që ka njohur PKK-në si organizatë terroriste”.