Botë

“E mendova vetëvrasjen”, burri që lindi pa nofulla tregon si u bullizua

 

Joseph Williams u bullizua nga të tjerët për shkak se para 41 vjetëve lindi pa nofulla. Amerikani nga Çikago, që rrëfu për vështirësitë e jetesës, deklaroi se ka vendosur që të mos “mërzitet” më nga komentet ofenduese të të tjerëve dhe ta jetojë jetën siç do, shkruan “DailyMail” të enjten.

Williams ishte diagnostifikuar me një sindromë jashtëzakonisht të rrallë, të quajtur sindromi otofacial u fytyrës, që e la pa nofulla. Ai komunikon nëpërmjet gjuhës së shenjave, gjesteve e shkrimit, ndërsa ushqehet me ndihmën e një tubi të vendosur në stomak.