Botë

Finlanda e Suedia marrin pjesë të shtunën në takimin e NATO-s në Berlin

 

Suedia dhe Finlanda do të marrin pjesë në një takim jozyrtar të ministrave të jashtëm të NATO-s në Berlin gjatë ditës së shtunë.

Pavarësisht se nuk janë anëtarë të aleancës ushtarake perëndimore, të dy vendet pritet të aplikojnë për anëtarësim në përgjigje të pushtimit të Ukrainës dhe kështu janë ftuar të marrin pjesë në takimin e sotëm, raporton BBC të shtunën.