Botë

Rrëfimi i nënës për burrin që nuk i pa fëmijët

femija, ushtari, deshmori, jeta
 

“Janë krejt çka më ka mbetur prej tij, fëmijët dhe kujtimet, të cilat kurrë nuk do të shlyhen”.

“Është e padrejtë. Nuk duhej të ishte kështu. Nuk bëri asgjë keq. Ai nuk pati rast t’i shihte fëmijët, nuk pati rast t’i mbante në krah”.