Botë

Kremlini: Furnizimi me armë i Ukrainës kërcënon sigurinë e BE-së

 

Furnizimi i Ukrainës me shumë armë perëndimore përbën kërcënim për sigurinë e kontinentit evropian, ka thënë zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov.

Peskov tha sot: “Në vetvete, tendenca për ta furnizuar me armë, përfshirë edhe armët e rënda, Ukrainën dhe vende të tjera, janë veprime që kërcënojnë sigurinë e kontinentit dhe provokojnë destabilitet”.