Botë

Norvegjia është e hapur për dozën e katërt anti-COVID

 

Autoritetet e shëndetësisë në Norvegji kanë thënë të mërkurën se janë të hapura që t’u japin personave mbi 80 vjeç dozën përforcuese të vaksinës për COVID-19, por se nuk shohin arsye për rekomandim të përgjithshëm që ajo kategori ta marrë një dozë të katërt, raportoi AP-ja të mërkurën.

Geir Bukholm nga Instituti norvegjez i Shëndetit Publik ka thënë se instituti “beson se kjo mund të vlerësohet dhe zgjidhet nga individi”.