Botë

Putin: Do t’i fokusojmë eksportet e energjisë nga Lindja

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të votojë së shpejti një masë për të pezulluar Rusinë nga Këshilli i OKB-së për të Drejtat e Njeriut
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka bërë thirrje për diversifikim të eksporteve të energjisë së Rusisë në drejtim të Azisë.

Putin ka thënë se shtetet evropiane po e destabilizojnë tregun duke u larguar nga gazi dhe nafta ruse.