Botë

Analizë e AP-së: Paqja në Evropë rrezikohet nga Rusia e Putinit

Foto: AP

Krimet e tmerrshme të agresionit të Putinit tregojnë se rikthimi në status quon e vjetër është i pamundur. Gjermania duhet të bëjë gjithçka për ta mbrojtur Ukrainën.

 

Disa individë në Gjermani ende besojnë se kjo luftë është vetëm një “bela” e përkohshme dhe se së shpejti gjendja do të kthehet në status quo. Këta njerëz janë ca gazetarë, anëtarë të parlamentit, madje dhe të qeverisë. Disa prej tyre besojnë se Ukraina do të humbë së shpejti ose do të dorëzohet dhe gjithçka do t’i kthehet normalitetit

Krimet e tmerrshme të agresionit të Putinit tregojnë se rikthimi në status quon e vjetër është i pamundur. Gjermania duhet të bëjë gjithçka për ta mbrojtur Ukrainën.

Disa individë në Gjermani ende besojnë se kjo luftë është vetëm një “bela” e përkohshme dhe se së shpejti gjendja do të kthehet në status quo. Këta njerëz janë ca gazetarë, anëtarë të parlamentit, madje dhe të qeverisë. Disa prej tyre besojnë se Ukraina do të humbë së shpejti ose do të dorëzohet dhe gjithçka do t’i kthehet normalitetit.