Botë

Vuçiq në SHBA, do ta takojë Pencen

Presidenti i SHBA-ve, Aleksandar Vuçiq do të qëndrojë nesër dhe pasnesër në vizitën e tij më të rëndësishme këtë vit në Washington, ku do të bisedojë me zëvendës presidentin amerikan, Mike Pence.

Vuçiq në SHBA pritet si “aktor kyç në ruajtjen e paqes dhe stabilitetit në fqinjësinë e Serbisë”, shkruan Tanjug.