Botë

Perëndimi s’i beson tërheqjes së Putinit, Zelensky: Ukrainasit s’janë naivë

 

Diplomatët dhe liderët perëndimore kanë shprehur dyshime për premtimin e Rusisë që të tërheqë trupat dhe të nisë bisedimet për paqe. Sipas tyre, më shumë ky ka qenë mashtrim dhe taktikë e mundshme për të fituar kohë.

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, ka thënë se mbetet për t’u parë veprimi i ardhshëm i Rusisë. “Do të shohim. Unë nuk lexoj asgjë deri sa të shoh veprimet e tyre”, ka thënë ai.