Botë

Tajvani: Kina po e shikon reagimin e Perëndimit ndaj krizës në Ukrainë

 

Ministri i Jashtëm i Tajvanit, Joseph Wu, ka thënë se Kina po i shikon me vëmendje ngjarjet në Ukrainë dhe po e vlerëson strategjinë e saj karshi Tajvanit.

“Kur shikojmë ngjarjet që po zhvillohen në Ukrainë...ne shikojmë shumë me kujdes edhe atë që Kina mund të bëjë në Tajvan”, ka thënë Wu gjatë konferencës për media të hënën.