Botë

Gjykata Ndërkombëtare Penale paralajmëron hetime për krime lufte në Ukrainë

Foto: AP
 

Prokurori i ICC-së mund të hetojë çdo krim lufte ose akt gjenocidi në Ukrainë

Gjykata Ndërkombëtare Penale (ICC) ia kujtoi botës të premten se po vëzhgon Ukrainën dhe mund të hetojë çdo "akt gjenocidi" dhe "krime lufte" që shihet atje.