Botë

India dhuron 2 mijë e 500 tonë grurë për Afganistanin

 

India ka dërguar mijëra tonë grurë në Afganistan për të lehtësuar krizën ushqimore.

Ndihma është nisur drejt Afganistanit pasi India arriti një marrëveshje me Pakistanin për dërgimin e pakove me grurë. Më shumë se 50 kamionë me 2 mijë e 500 tonë grurë të dhuruar nga India kanë kaluar kufirin mes Indisë dhe Pakistanit.