Botë

Nënvarianti i ri Omicronit konfirmohet në Kroaci

 

Pasi të enjten në Slloveni u konfirmuan dy raste të nënvariantit të ri të virusit omicron, të quajtur BA.2, Ministria e Shëndetësisë konfirmoi se nënvarianti ishte zbuluar edhe në Kroaci.

“Aktualisht janë konfirmuar pesë raste me nënvariantin omicron BA.2. Është duke u zhvilluar përpunimi epidemiologjik i të infektuarve si dhe kontaktet e ngushta dhe pas grumbullimit të të gjitha informacioneve relevante do të informohet publiku”, tha ministri i Shëndetësisë Vili Berosh për N1.