Botë

E refuzuar nga shteti i saj, gazetarja u kthehet talebanëve për ndihmë

 

Një gazetare shtatzënë nga Zelanda e Re thotë se ajo iu drejtua talebanëve për ndihmë dhe tani është e bllokuar në Afganistan pasi vendi i saj e ka penguar atë të kthehet për shkak të sistemit të saj të karantinës për njerëzit nga jashtë.

Në një kolumnë të botuar në The New Zealand Herald të shtunën, Charlotte Bellis tha se ishte "brutalisht ironike" që ajo dikur kishte marrë në pyetje talebanët për trajtimin e tyre ndaj grave dhe tani ajo po i bënte të njëjtat pyetje qeverisë së saj.