Botë

Perëndimi paralajmëron pushtim rus, Ukraina bën thirrje “për qetësi”

 

Nëse dëgjoni mesazhin nga Uashingtoni dhe qeveritë e tjera perëndimore në lidhje me kërcënimin në rritje nga Rusia, thuhet: Një pushtim është i pashmangshëm.

Nëse dëgjoni kreun e Këshillit Kombëtar për Siguri dhe Mbrojtje të Ukrainës dhe zyrtarët e tjerë, përshirë presidentin Volodymyr Zelenskiy, mesazhi është tjetër: Mos bëni panik, mos ekzagjeroni.