Botë

Presidenti i ri i Italisë mund të mos zgjidhet as sot

 

Ish-kryeministri i Italisë Matteo Renzi tha se nuk pret që një president i ri të zgjidhet të enjten, por mendon se blloku i qendrës së majtë dhe i qendrës së djathtë do të arrijnë një marrëveshje për një emër të premten.

“Unë nuk mendoj se do ta përfundojmë sot. Mendoj se do ta bëjmë nesër”, i tha Radio Leopolda Renzi, kreu i partisë centriste Italia Viva.