Botë

Britania e gatshme të mbrojë aleatët e NATO-s nëse Rusia pushton Ukrainën

 

Britania është e gatshme të vendosë trupa për të mbrojtur aleatët e NATO-s në Evropë nëse Rusia pushton Ukrainën, ka thënë kryeministri Boris Johnson në një deklaratë të përbashkët.

Ai paralajmëroi gjithashtu se presidenti Putin do të përballet me rezistencën "egër" të Ukrainës dhe "shumë bij të nënave ruse nuk do të kthehen në shtëpi".