Botë

Serbia do të paguajë edhe 20 vjet borxhet e Titos

 

Këstet e fundit të kredive që Serbia i kishte marrë gjatë të ’70-ave dhe të ’80-ave, do të përfundojnë në vitin 2041. Se shifra totale e këtij borxhi kalon një 1.5 miliardë euroshin.

Siç shkruan “Blic” në Serbi, gjenerata të shumta në këtë shtet do të paguajnë edhe për shumë vjet borxhet që i kishte marrë atë kohë Serbia nën qeverisjen e Josip Broz Titos.