Botë

Bideni lëshon një paralajmërim të ri për Rusinë lidhur me Ukrainën

Foto: AP
 

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden, ka ripërsëritur të enjten se çdo lëvizje e trupave ruse përtej kufirit të Ukrainës do të përbënte një pushtim, duke thënë se Moska do të "paguante një çmim të rëndë" për një veprim të tillë.

Paralajmërimi i tij i ashpër për presidentin rus Vladimir Putin ishte një përpjekje tjetër për të pastruar çdo konfuzion në lidhje me pozicionin e SHBA-së dhe aleatëve të saj të NATO-s, pasi Bideni u kritikua ashpër të mërkurën pasi deklaroi se një "pushtim i vogël" nga Rusia do të nxiste një përgjigje më të vogël.