Botë

Për mesazhe blasfemie në WhatApp, gruaja dënohet me varje në Pakistan

 

Një gjykatë në Pakistan ka dënuar me vdekje një grua për mesazhet e supozuara blasfemi të dërguara përmes WhatsApp dhe Facebook.

Aneeqa Ateeq, 26 vjeç, u shpall fajtore dhe u dënua me vdekje nga një gjykatë në Rawalpindi të mërkurën pasi u regjistrua një ankesë kundër saj sipas ligjeve mizore të krimit kibernetik dhe blasfemisë në Pakistan.