Botë

Vrasësi masiv Breivik nisi seancën për lirimin me kusht me përshëndetje naziste

Foto: Twitter
 

Vrasësi masiv, norvegjezi Anders Breivik, filloi seancën e sotme dëgjimore me përshëndetje naziste dhe solli edhe parulla raciste në sallën e gjyqit.

Kjo ishte seanca e parë, prej disa sa do të mbahen në ditët në vijiim në lidhje me lirimin me kusht të Anders Behring Breivikut, pas më shumë se 10 vjetësh vuajtje të burgut.