Botë

Abazoviq: Ofrojmë qeveri të pakicës që synon zhbllokimin e rrugës drejt BE-së

 

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, njëherësh lider i Lëvizjes Qytetare URA, ka thënë se koalicioni “E zeza në të bardhën” ofron krijimin e një qeverie të pakicës, e cila sipas tij, është zgjidhje për krizën qeveritare.

Në një konferencë për media, Abazoviq ka njoftuar se oferta për mbështetje për qeverinë pakicë do t’u dërgohet 81 deputetëve dhe në të nuk do të ketë vend për DPS-në dhe DF-në. Ky model sipas tij është një zgjidhje e mundshme e krizës politike.