Botë

Dy adoleshentë arrestohen në Britani për pengmarrjen në Teksas

Foto: AP
 

Dy adoleshentë janë arrestuar në Britaninë e Madhe, si pjesë e hetimit për rastin e marrjes në peng të disa personave në sinagogën e  Teksasit.

Autoritetet konfirmojnë se këta dy adoleshentë janë arrestuar dhe mbeten në paraburgim për t’u marrë në pyetje.