Botë

Rregulla të reja për të hyrë në Slloveni

 

Për shkak të shkurtimit të karantinës nga dhjetë në shtatë ditë, është eliminuar mundësia e ndërprerjes së parakohshme të karantinës me test negativ PCR në Slloveni dhe çdo person që futet brenda kufijve, jo tranzit, do të duhet të izolohet për shtatë ditë, ka thënë zyra e komunikimit e qeverisë.

Ata që janë vaksinuar me dozat e nevojshme dhe ata që kanë kaluar COVID-19 dhe kanë një test negativ PCR, nuk e kanë të detyrueshëm izolimin.