Botë

Peshkopi në Indi lirohet nga akuzat se përdhunoi një murgeshë

 

Një gjykatë indiane liroi të premten një peshkop katolik nga akuzat për përdhunimin e një murgeshe në manastirin e saj rural, një rast që u bë një çështje kryesore mes akuzave për ngacmim seksual në kishë.

Gjykatësi G. Gopakumar në një urdhër të shkurtër tha se peshkopi nuk ishte fajtor për akuzat se ai e kishte përdhunuar në mënyrë të përsëritur murgeshën midis viteve 2014 dhe 2016.