Botë

Gjykata e Lartë ndalon rregullin e vaksinës anti-COVID për bizneset amerikane

Foto: AP
 

Gjykata e Lartë amerikane ka ndaluar administratën Biden që të zbatojë një kërkesë që punonjësit në bizneset e mëdha të vaksinohen kundër COVID-19 ose t'i nënshtrohen testeve javore dhe të mbajnë një maskë në punë.

Në të njëjtën kohë, gjykata po lejon administratën të vazhdojë me një obligim vaksinimi për shumicën e punonjësve të kujdesit shëndetësor në SHBA.