Botë

Të paktën 21 të vdekur pasi bora e madhe bllokon turistët në Pakistan

 

Të paktën 21 persona kanë vdekur pasi bora e madhe i ka bllokuar në automjetet e tyre në veri të Pakistanit.

Ushtria po përpiqet t’i pastrojë rrugët dhe të shpëtojë njerëzit ende të bllokuar pranë qytetit të Murree, në majë të kodrës.