Botë

Arrestohet babai për zhdukjen e vajzës së tij 7-vjeçare

 

Babai i 7-vjeçares së zhdukur është arrestuar dhe akuzuar lidhur me zhdukjen e saj, sipas njoftimit të gjykatës në New Hampshire.

Adam Montgomeryt iu ngreh akuza për sulm të shkallës së dytë, dy akuza për rrezikim të mirëqenies së një fëmije dhe një për ndërhyrje në kujdestari.