Botë

Gjermania ashpërson masat para Vitit të Ri

Foto: AP
 

Gjermania ka vendosur të shtrëngojë masat kundër përhapjes së koronavirusit, duke vënë masa të reja para Vitit të Ri.

Me qëllim që të frenojë përhapjen e mëtejshme virusit, ky vend ka vendosur masa që përfshijnë kufizimin e kontakteve dhe ndalimin e tubimeve masive, veçanërisht në ngjarjet sportive, ndërkaq do të ketë edhe mbyllje të klubeve të natës.