Botë

Norvegjia me masa të reja anti-COVID nga e enjtja

 

Qeveria norvegjeze ka paraqitur një kufi prej 10 personash për tubimet në shtëpi private, si masë për të kundërshtuar një rritje të rasteve me COVID-19, megjithëse ky numër do të rritet në 20 në natën e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Qeveria norvegjeze po ashtu është duke i këshilluar njerëzit që të punonin nga shtëpia kur të ishte e mundur dhe po ashtu parasheh të caktojë një distancimin shoqëror që kërkonte 1 metër midis klientëve të restoranteve.