Botë

Serbët duan shtetësi kroate

 

Ministria e Punëve të Brendshme e Kroacisë ka pranuar gati 5.000 kërkesa për dhënie të shtetësisë së këtij vendi, gjatë këtij dhe vitit të shkuar.

Dhe në krye të listës janë shtetasit e Serbisë, raportojnë mediat kroate.