Botë

Papa Fraçesku dënon mënyrën e trajtimit të imigrantëve në Evropë

Foto: AP
 

Papa Françesku ka denoncuar “interesin e ngushtë vetjak dhe nacionalizmin” mbi mënyrën se si Evropa i trajton emigrantët.

Duke folur në ishullin grek të Lesbos, ku takoi dhjetëra emigrantë, Papa Françesku tha se ata po përdoreshin për propagandë politike.