Botë

Arrestohen prindërit e adoleshentit që vrau 4 nxënës në SHBA

Foto: AP
 

Prindërit e adoleshenti të dyshuar për të shtënat vdekjeprurëse në një shkollë të mesme në Michingan të SHBA-së, janë arrestuar në një bodrum në Detroit disa orë pasi ishin në arrati.

James dhe Jennifer Crumbley u gjetën të paarmatosur të fshehur në një magazinë pas një informate nga dikush që pa makinën e tyre.