Botë

Rritet edhe çmimi i bredhave të Vitit të Ri në SHBA

Foto: AP
 

Edhe pemët e Krishtlindjeve nuk janë imune ndaj mungesave të shkaktuara nga pandemia dhe inflacionit që po rrënon ekonominë.

Moti ekstrem dhe ndërprerjet e zinxhirit të furnizimit kanë reduktuar furnizimet e pemëve të gjalla dhe artificiale këtë sezon. Blerësit amerikanë duhet të presin që të kenë më pak zgjedhje dhe të paguajnë deri në 30% më shumë për të dy llojet këtë Krishtlindje, thanë zyrtarët e industrisë.