Botë

Stuhia e dëborës në Danimarkë bllokon stafin dhe klientët në një dyqan, kalojnë natën aty

Foto: Ilustrim
 

Klientët dhe stafi në një dyqan të Ikeas në Danimarkë janë detyruar të flenë aty pasi u bllokuan nga një stuhi dëbore.

Deri në 30cm borë ra në qytetin Aalborg, duke ua bërë të pamundur të paktën 25 punonjësve dhe klientëve të shkojnë në shtëpi.