Botë

Një 19-vjeçar zviceran i vaksinuar plotësisht preket me Omicron

Foto: AP
 

Zvicra ka konfirmuar një rast me variantin e ri të COVID-19, Omicron, tek një 19-vjeçar i cili është plotësisht i vaksinuar dhe i cili nuk kishte histori udhëtimi kohëve të fundit.

Rasti i tretë i variantit të ri është zbuluar gjatë një testi rutinor në një shkollë të mesme, dhe raportohet se i riu ka simptoma të lehta.