Botë

Edhe Italia konfirmon rastin e parë me variantin e ri të COVID-19

 

Pas Britanisë dhe Gjermanisë, edhe Italia ka konfirmuar rastin e parë me variantin e ri të COVID-19, “Omicron”.

Virusi u zbulua te një udhëtar që vinte nga Mozambiku në Milano. Pacienti dhe kontaktet e tij familjare ishin në gjendje të mirë shëndetësore.