Botë

Një rast i dyshuar me variantin Omicron në Gjermani

 

Një ministër gjerman ka paralajmëruar se varianti Omicron "ka shumë të ngjarë të ketë mbërritur tashmë" në Gjermani, pasi mutacionet tipike të variantit u zbuluan në një udhëtar që kthehej nga Afrika e Jugut.

“Mbrëmë disa mutacione tipike të Omicron u gjetën në një udhëtar që kthehej nga Afrika e Jugut”, shkroi në Tëitter Kai Klose, ministri i shtetit për çështjet sociale dhe integrimin.