Botë

Koreja e Veriut ndalon veshjet prej lëkure, nuk duhet të imitohet Kim Jong-un

 

Koreja e Veriut ka ndaluar xhaketat prej lëkure, në mënyrë që njerëzit të mos duken si Kim Jong-un.

Veshjet prej lëkure u veshën nga Kim Jong-un në dhjetor të vitit 2019 dhe që atëherë janë bërë një trend në mesin e klasës elitare për të treguar besnikërinë dhe mbështetjen e tyre ndaj udhëheqësit suprem.