Botë

Gjendet një varrezë masive në Vukovar

 

Eshtrat e të paktën 10 personave janë gjetur në Vukovar të Kroacisë, saktësisht në rrugën Paçetin-Bobota. Ministri kroat i Mbrojtjes, Tomo Medved, deklaroi se eshtrat thuhet se janë të luftës së fundit, derisa kërkime në këtë lokacion janë bërë tash e një muaj, raportojnë mediat kroate.

"Pas identifikimit të 10 personave, familjet do të jenë të qeta dhe eshtrat e të dashurve të tyre do të kenë një vend ku do të ndizen qirinj", deklaroi ministri Medved.